| Бихте ли преспали с някого за 1 нощ? | |
|
|
Бихте ли преспали с някого за 1 нощ? | Да | | 83% | [ 5 ] | Не | | 17% | [ 1 ] | Никога | | 0% | [ 0 ] | За пари да | | 0% | [ 0 ] | Ако съм опотребил/а опиат да | | 0% | [ 0 ] |
| Общо гласове : 6 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
[_‡Saw‡_] Супер потребител
Брой мнения : 103 Localisation : Шумен Registration date : 30.06.2007
| Заглавие: Бихте ли преспали с някого за 1 нощ? Пон Юли 02, 2007 3:59 pm | |
| Ето и една морална дилема | |
|
| |
adi Новобранец
Брой мнения : 21 Age : 37 Localisation : София Registration date : 01.07.2007
| Заглавие: Re: Бихте ли преспали с някого за 1 нощ? Пон Юли 02, 2007 5:01 pm | |
| хм сложен въпрос-по принцип не, но никога не казвай никога опиати не употребявам ама и алкохола понякога не прощавам, въпреки че умея да се контролирам и да спра когато трябва,така че с чиста съвест мога да заявя-не | |
|
| |
Pav40ne Новобранец
Брой мнения : 23 Age : 34 Localisation : Шумен Registration date : 30.06.2007
| Заглавие: Re: Бихте ли преспали с някого за 1 нощ? Вто Юли 03, 2007 5:07 am | |
| Аз не виждам какъв е проблема в това да преспиш с некои за една вечер Щом и двете страни са на едно и също мнение по този въпрос и не има никакво привличане между тях, а всичко е просто за удоволствието не виждам каква е тука дилемата | |
|
| |
Replace Адмнистратор
Брой мнения : 111 Age : 35 Localisation : Шумен Registration date : 28.06.2007
| Заглавие: Re: Бихте ли преспали с някого за 1 нощ? Вто Юли 03, 2007 8:22 am | |
| Е па така казано - явно има и два подвъпроса , които не са доизяснени. И в двата случая аз бих преспал за една нощ и с кобилата на село . А другия случай на въпроса би трябвало да е - Бихте ли преспали с някой избягали и след това избягали , това е малко по-тъпо според мен , но ако и двете страни са съгласни няма проблем , ако не са - съм Против | |
|
| |
Replace Адмнистратор
| Заглавие: Re: Бихте ли преспали с някого за 1 нощ? Вто Юли 03, 2007 8:23 am | |
| Поправка: Е па така казано - явно има и два подвъпроса , които не са доизяснени. И в двата случая аз бих преспал за една нощ и с кобилата на село ( Ако е съгласна ) . А другия случай на въпроса би трябвало да е - Бихте ли преспали с някой избягали и след това избягали , това е малко по-тъпо според мен , но ако и двете страни са съгласни няма проблем , ако не са - съм Против | |
|
| |
digler
Брой мнения : 13 Age : 34 Registration date : 03.07.2007
| Заглавие: Re: Бихте ли преспали с някого за 1 нощ? Вто Юли 03, 2007 1:08 pm | |
| то тай за по 1 вечер даже си е по-яко | |
|
| |
kingsize Супер потребител
Брой мнения : 95 Age : 34 Registration date : 03.07.2007
| Заглавие: Re: Бихте ли преспали с някого за 1 нощ? Сря Юли 04, 2007 5:35 am | |
| SAW колкото до да преспя с някой ... защо не ама зависи до някаде с кого.. ама само ЩЕ СПА!! | |
|
| |
Replace Адмнистратор
| Заглавие: Re: Бихте ли преспали с някого за 1 нощ? Сря Юли 04, 2007 5:56 am | |
| Ммм да , иаз бих преспал така с някоя ( подчертавам НЯКОЯ , защото в противен случай , отговора ще ми е друг ) . Много ще се радвам ако някоя се навие да ми чете детски приказки за лека нощ . Просто откакто възмъжах , се си мечтая някой да ми прочете приказката за големия лош вълк и червената шапчица примерно Та малко сериозно , аз мисля , че всеки избяга от темата , а темата според мен си е - Бихте ли правили Секс за една нощ , та който иска да продължава да пише . Ако пък темата не е такава , моля да ме извините | |
|
| |
[_‡Saw‡_] Супер потребител
Брой мнения : 103 Localisation : Шумен Registration date : 30.06.2007
| Заглавие: Re: Бихте ли преспали с някого за 1 нощ? Сря Юли 04, 2007 1:11 pm | |
| Точно такава си е темата - Бихте ли правили секс с някой/я за 1 нощ без никакво обвързване | |
|
| |
kingsize Супер потребител
Брой мнения : 95 Age : 34 Registration date : 03.07.2007
| Заглавие: Re: Бихте ли преспали с някого за 1 нощ? Пет Юли 06, 2007 12:39 am | |
| АмИ... такава... позната готина с големи цици и стегнат задник .. не питаи.. не казвам! напрао скачам .. ама ако е некфа контейнержиика.. ЗАБРАВИ! ето например мене мноо ме кефи комшииката ми.. мноо е здрава .. и мисля да "преспя" с нея , но не 1 нощ.. малко повече | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Бихте ли преспали с някого за 1 нощ? | |
| |
|
| |
| Бихте ли преспали с някого за 1 нощ? | |
|