Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексИндекс  ЗбИжЗИЙЗбИжЗИЙ  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

Поздрави родата на ...

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
[_‡Saw‡_]
Супер потребител
Супер потребител
[_‡Saw‡_]

Брой мнения : 103
Registration date : 30.06.2007

Поздрави родата на ... Empty
ПисанеЗаглавие: Поздрави родата на ...   Поздрави родата на ... Icon_minitimeПон Юли 02, 2007 4:08 pm

Тук ще можете да си изливате гнева на всичко което ви ядосва и измъчва, но все пак моля Ви не бъдете съвсем крайни Exclamation
Върнете се в началото Go down
Replace
Адмнистратор
Replace

Брой мнения : 111
Registration date : 28.06.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Поздрави родата на ...   Поздрави родата на ... Icon_minitimeВто Юли 03, 2007 7:43 am

Ам , аз сякаш има на кого да "поздравя родата" , като за начало бих могъл да изредя родата на даскала ми по БГ , той си знае за какво . и все пак няма , ще се смея на някой друг ако реди тука Smile
https://super-x.bulgarianforum.net
[_‡Saw‡_]
Супер потребител
Супер потребител
[_‡Saw‡_]

Брой мнения : 103
Registration date : 30.06.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Поздрави родата на ...   Поздрави родата на ... Icon_minitimeВто Юли 03, 2007 1:37 pm

Еми тей както сме почнали даскалите аз ще "поздравя" всички роднини по права, крива и всякаква линия на тези които са измислили лятото да пращат народа на практика Twisted Evil народа заби на морето аз тука трябва да преписвам половин учебник Evil or Very Mad сякащ не им стигна цяла година ме тормозят в даскало ами сега и ваканцията Sad да сте живи и здрави всички Laughing
Replace
Адмнистратор
Replace

Брой мнения : 111
Registration date : 28.06.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Поздрави родата на ...   Поздрави родата на ... Icon_minitimeСря Юли 04, 2007 5:17 am

Аз искам да поздравя РОДАТА на всички политици , ТЕ СА ВИНОВНИ Smile според мен
https://super-x.bulgarianforum.net
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Поздрави родата на ...   Поздрави родата на ... Icon_minitime

Поздрави родата на ...
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Отдих и забава :: Занимавки-
Идете на: