Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексИндекс  ЗбИжЗИЙЗбИжЗИЙ  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

Търся нещо, но незнам къде да го намеря!

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
[_‡Saw‡_]
Супер потребител
Супер потребител
[_‡Saw‡_]

Брой мнения : 103
Registration date : 30.06.2007

Търся нещо, но незнам къде да го намеря! Empty
ПисанеЗаглавие: Търся нещо, но незнам къде да го намеря!   Търся нещо, но незнам къде да го намеря! Icon_minitimeВто Юли 03, 2007 10:28 am

Ако неможете да намерите нещо в безкрайната мрежа (която не е чак толкова безкрайна щото се няма тва дето търся) питайте ще се опитаме да ви помогнем Smile
Върнете се в началото Go down
Replace
Адмнистратор
Replace

Брой мнения : 111
Registration date : 28.06.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Търся нещо, но незнам къде да го намеря!   Търся нещо, но незнам къде да го намеря! Icon_minitimeВто Юли 03, 2007 12:26 pm

Аз примерно , преди 3 дена ми беше адски трудно да намеря лирики , сега тука последните дни , от раз ги намирам , така че мрежата си е безкрайно дълга , стига да знаеш какво и къде да тарсиш , а не под вола - теле , или както беше тази иначе толкова готска поговорка Smile
https://super-x.bulgarianforum.net
[_‡Saw‡_]
Супер потребител
Супер потребител
[_‡Saw‡_]

ПисанеЗаглавие: Re: Търся нещо, но незнам къде да го намеря!   Търся нещо, но незнам къде да го намеря! Icon_minitimeВто Юли 03, 2007 12:47 pm

Абе аз се си мисля, че долу-горе знам как да търся ама някой път не ми се получава е имаше 1 манекенка даваха я в "10-те най" супер много снимки и показаха там е аз къде ли не търсих имаше само 3-4 гадни ае като се сетя как се казваше девойката ще ти пиша да видим ще ми намериш ли снимки в безкрайната мрежа Wink
digler

digler

Брой мнения : 13
Registration date : 03.07.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Търся нещо, но незнам къде да го намеря!   Търся нещо, но незнам къде да го намеря! Icon_minitimeВто Юли 03, 2007 1:17 pm

Някой може ли да ми каже от каде мога да си дръпна тази програма "Dial Watcher"
[_‡Saw‡_]
Супер потребител
Супер потребител
[_‡Saw‡_]

ПисанеЗаглавие: Re: Търся нещо, но незнам къде да го намеря!   Търся нещо, но незнам къде да го намеря! Icon_minitimeВто Юли 03, 2007 1:28 pm

Тая програмка Dial watcher я има в Дата.бг http://www.data.bg/search.html?sid=frg9v8yn33a8hhg9fprw
[_‡Saw‡_]
Супер потребител
Супер потребител
[_‡Saw‡_]

ПисанеЗаглавие: Re: Търся нещо, но незнам къде да го намеря!   Търся нещо, но незнам къде да го намеря! Icon_minitimeВто Юли 03, 2007 1:29 pm

М-у другото за какво е тая програмка Smile
digler

digler

Брой мнения : 13

ПисанеЗаглавие: Re: Търся нещо, но незнам къде да го намеря!   Търся нещо, но незнам къде да го намеря! Icon_minitimeВто Юли 03, 2007 1:43 pm

Наблюдава дейностите,които се извършват на компютъ
kingsize
Супер потребител
Супер потребител

Брой мнения : 95

ПисанеЗаглавие: Re: Търся нещо, но незнам къде да го намеря!   Търся нещо, но незнам къде да го намеря! Icon_minitimeСря Юли 04, 2007 2:53 am

digler Кирилицата е задължителна!
Replace
Адмнистратор
Replace

Брой мнения : 111
Registration date : 28.06.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Търся нещо, но незнам къде да го намеря!   Търся нещо, но незнам къде да го намеря! Icon_minitimeСря Юли 04, 2007 4:56 am

Ам .. противно на очакванията , аз искам си намеря книги на , ест. на БГ , че не ми се отдава нещо . Специално искам някои книжки или за HTML / PHP / MySQL / CSS , или пък някои криминални романи Smile да поства тука , ще съм му благодарен Smile
https://super-x.bulgarianforum.net
[_‡Saw‡_]
Супер потребител
Супер потребител
[_‡Saw‡_]

ПисанеЗаглавие: Re: Търся нещо, но незнам къде да го намеря!   Търся нещо, но незнам къде да го намеря! Icon_minitimeСря Юли 04, 2007 12:55 pm

e-bookbg.com тук можете да намерите страшно много книги които можете да си свалите безплатно нужна ви е само 1 регистрация Smile
kingsize
Супер потребител
Супер потребител

Брой мнения : 95

ПисанеЗаглавие: Re: Търся нещо, но незнам къде да го намеря!   Търся нещо, но незнам къде да го намеря! Icon_minitimeПет Юли 06, 2007 12:23 am

ае Replace ти пак ли се превръщаш в ученик ва Very Happy .. ся е лято Wink даи си малко почивка
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Търся нещо, но незнам къде да го намеря!   Търся нещо, но незнам къде да го намеря! Icon_minitime

Търся нещо, но незнам къде да го намеря!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Отдих и забава :: Занимавки-
Идете на: