Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексИндекс  ЗбИжЗИЙЗбИжЗИЙ  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

Смятате ли, че секса за 1 вечер е изневяра?

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
[_‡Saw‡_]
Супер потребител
Супер потребител
[_‡Saw‡_]

Брой мнения : 103
Registration date : 30.06.2007

Смятате ли, че секса за 1 вечер е изневяра? Empty
ПисанеЗаглавие: Смятате ли, че секса за 1 вечер е изневяра?   Смятате ли, че секса за 1 вечер е изневяра? Icon_minitimeВто Юли 03, 2007 2:02 pm

При наличието на сериозна връзка, ако 1 от половинките се изкуши да преспи с друг/а това според вас изневяра ли е?
Върнете се в началото Go down
adi
Новобранец
Новобранец

Брой мнения : 21
Registration date : 01.07.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Смятате ли, че секса за 1 вечер е изневяра?   Смятате ли, че секса за 1 вечер е изневяра? Icon_minitimeВто Юли 03, 2007 3:20 pm

да, но като е било само за веднъж мисля че би могла да бъде простена
Replace
Адмнистратор
Replace

Брой мнения : 111
Registration date : 28.06.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Смятате ли, че секса за 1 вечер е изневяра?   Смятате ли, че секса за 1 вечер е изневяра? Icon_minitimeСря Юли 04, 2007 5:21 am

Аз пък не мисля , то си има и такава поговорка , едно куче като се научи да яде ( с извинение ) лайна , никога няма да се откаже от този си навик . Та и същата половинка , един път се е изкушила , ако е била сериозна връзка , не би следвало да има такива "изкушения" ( и като изключваме всякакав вид опиати )
https://super-x.bulgarianforum.net
kingsize
Супер потребител
Супер потребител

Брой мнения : 95
Registration date : 03.07.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Смятате ли, че секса за 1 вечер е изневяра?   Смятате ли, че секса за 1 вечер е изневяра? Icon_minitimeСря Юли 04, 2007 6:47 am

ако наистина човек държи на половинката си ... и отиа да прай секс за 1 вечер мисля че е изневяра! ако тряя и 1 минута да е ... пак Е
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Смятате ли, че секса за 1 вечер е изневяра?   Смятате ли, че секса за 1 вечер е изневяра? Icon_minitime

Смятате ли, че секса за 1 вечер е изневяра?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Отдих и забава :: Душевна кофа-
Идете на: